Sunnypepp - Žluté papričky plněné čerstvým sýrem 250 g
Kód: 0803Související produkty
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Detailní popis produktu
Složení: řepkový olej 44 %, cherry papričky 30 %, náplň z čerstvého sýra z pasterovaného kravského mléka (40 % tuku v sušině) 26 % (čerstvý sýr 93 %, jedlá sůl, koření, zahušťovadla: guma guar, acetát zesíťovaného adipátu škrobu)
Skladování: Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Rakousko
Další informace: Celková hmotnost 250 g, čistá hmotnost 140 g.
Energetická hodnota | 915 kJ / 220 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 4,4 g |
Sůl | 0,43 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Rakouské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Země původu: | Rakousko |
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.