Stříbrné cibulky 220 g
Kód: 0822Související produkty
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Detailní popis produktu
Složení: cibule, ocet, sůl, antioxidant disiřičitan sodný, sladidlo sacharin, aroma
Skladování: Při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Holandsko
Další informace: Bez alergenů. Hmotnost 220 g (hmotnost pevného podílu 120 g).
Energetická hodnota | 132 kJ / 32 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 5,3 g |
z toho cukry | 5,3 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,48 g |
Vláknina | 2,5 g |
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Hořčice Didden je prémiový belgický výrobek, který je oblíbený pro svou vyváženou chuť a vysokou kvalitu. Značka Didden má dlouhou tradici výroby jemných hořčic a omáček,...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.