Paprikový krém 210 g
Kód: 0845Související produkty
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Hořčice Didden je prémiový belgický výrobek, který je oblíbený pro svou vyváženou chuť a vysokou kvalitu. Značka Didden má dlouhou tradici výroby jemných hořčic a omáček,...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Zdravotně jsou okurčičky cornichons velmi nízkokalorické a bohaté na vitamíny, zejména vitamín K a C. Díky octovému nálevu podporujícímu trávení a mají antibakteriální účinky....
Detailní popis produktu
Složení: sladká paprika, sůl, kyselina citrónová, k-sorbát
Skladování: Při teplotě 0 °C až 20 °C. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Vyrobeno podle HACCP systému zpracování. Hmotnost 210 g. Bez alergenů.
Energetická hodnota | 164 kJ / 39 kcal |
Tuky | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 3,7 g |
z toho cukry | 2,7 g |
Bílkoviny | 2,6 g |
Vláknina | 2,9 g |
Škrob | 1 g |
Sůl | 12,2 g |
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.