Mletá paprika sladká 80 g
Kód: 0856Související produkty
Francouzská klobása obalená v aromatické červené paprice je skutečnou delikatesou. Paprika rafinovaně doplní chuť vepřového masa a dodá mu na jemné pikantnosti. Na...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Minimální trvanlivost: 25.8.2024 Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a...
Detailní popis produktu
Složení: 100% mletá paprika ze Szegedu, Maďarsko
Skladování: Na suchém místě.
Země původu: Maďarsko
Další informace: Čistá hmotnost: 80 g. ASTA 130.
Energetická hodnota | 1224 kJ / 294kcal |
Tuky | 6,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g |
Sacharidy | 26,4 g |
z toho cukry | 26,4 g |
Bílkoviny | 13,5 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY, Maďarské pálivé pasty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Země původu: | Maďarsko |
Položka byla vyprodána… |
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Čatní z fíků a jablek je vynikající a chutný způsob, jak využít sezónní ovoce a vytvořit lahodnou omáčku nebo kompot, který se hodí k mnoha pokrmům. Tato sladko-kořeněná...
Portské víno, typické pro oblast portugalského regionu Douro, je známé svou sladkostí, bohatostí a aromatickou chutí sušeného ovoce, koření a čokolády. Když se spojí se zralými...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.