Olivy s černým lanýžem 180 g
Kód: 0815Související produkty
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: zelené olivy bez pecky 53 %, slunečnicový olej, náplň 8 % (žampiony, černé olivy, sůl, bramborový škrob, lanýžové aroma 1 %, stabilizátor barvy glukonát železnatý), sůl, vinný ocet bílý, přírodní aroma, regulátory chuti kyselina sírová a kyselina askorbová
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu: Itálie
Další informace: Může obsahovat stopy pšenice, tuňáka, mléka a ořechů. Může obsahovat pecky. Hmotnost 180 g. Objem 212 ml.
Energetická hodnota | 1682 kJ / 407 kcal |
Tuky | 39 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
Sacharidy | 0,5 g |
z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 0,9 g |
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.