Klobáska s vlašským oříškem 160 g

Kód: 0115
139 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Francouzská klobása s vlašskými ořechy v sobě snoubí chuť prvotřídního vepřového masa a sušených ořechů. Rafinovaná kombinace potěší každého milovníka nevšedních delikates. Klobása se hodí skvěle na obložené mísy, k čerstvému pečivu anebo ke sklence bílého vína. 

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává nezaměnitelnou chuť.

Detailní informace

10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Rychlá doprava ZDARMA
Rychlá doprava ZDARMA
při nákupu od 1500,-

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso pocházející z EU, vlašský ořech 6,6 %, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát), ořechy. Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 160 g vepřového masa.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2262 kJ / 546 kcal
Tuky 48,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 18,9 g
Sacharidy 4,7 g
z toho cukry 0,7 g
Bílkoviny 23,7 g
Sůl 5,03

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg
Maso: Vepřové
Země původu: Francie
? Lepek: Ne
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Vznik tohoto francouzského řeznictví datujeme k roku 1936 pradědečkem Nicolasem Montserret. Od počátku vzniku společnosti se vyrábí a prodává v přátelském a veselém duchu. Řeznictví vyrábí více než 40 různých výrobků od klobás, šunek a klobás :). Tradice a know-how byly předávány po 4 generace, což těmto produktům dává jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Zde si zákazník může pochutnat na netradičních chutích, například sušené klobásy jsou i s ovocem: borůvky, fíky, s ořechy, s různými druhy sýru či s různými masy. Kachna, jelen, králík, býk a to není vše. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.