Klobáska s hříbky 160 g

Kód: 0113
139 Kč / ks
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Klobása s hříbky je skutečnou delikatesou mezi uzeninami. Malé plátky hub výtečně doplňují chuť vepřového masa z evropských chovů. Sušené maso má jemnou strukturu a je tak akorát šťavnaté. Bude těžké zůstat jen u jednoho sousta. 

Rodinná manufaktura SALAISONS MONTSERRET vyrábí v Lyonském regionu klobásy tradičním způsobem již od roku 1936. Maso je plněno do přírodních střívek, pomalým sušením se na povrchu tvoří ušlechtilá plíseň, která klobáse dává výraznou nezaměnitelnou chuť.

Detailní informace

10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Rychlá doprava ZDARMA
Rychlá doprava ZDARMA
při nákupu od 1500,-

Detailní popis produktu

Složení: vepřové maso pocházející z EU, hříbky 3,3 %, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, aromatické rostliny, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní aromata, přírodní vepřová střeva

Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.

Země původu: Francie

Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: Laktóza (mléčný derivát). Na 100 g výrobku bylo použito 170 g masa. Hmotnost je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 165 g vepřového masa.

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2123 kJ / 512 kcal
Tuky 44,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 17,6 g
Sacharidy 1,3 g
z toho cukry 1,08 g
Bílkoviny 27,2 g
Sůl 4,97 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Francouzské klobásy
Hmotnost: 0.16 kg
Maso: Vepřové
Země původu: Francie
? Lepek: Ne
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Vznik tohoto francouzského řeznictví datujeme k roku 1936 pradědečkem Nicolasem Montserret. Od počátku vzniku společnosti se vyrábí a prodává v přátelském a veselém duchu. Řeznictví vyrábí více než 40 různých výrobků od klobás, šunek a klobás :). Tradice a know-how byly předávány po 4 generace, což těmto produktům dává jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Zde si zákazník může pochutnat na netradičních chutích, například sušené klobásy jsou i s ovocem: borůvky, fíky, s ořechy, s různými druhy sýru či s různými masy. Kachna, jelen, králík, býk a to není vše. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.