Fíky s portským vínem - omáčka k sýrům 105 g
Kód: 0824Související produkty
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Detailní popis produktu
Složení: fíky 43 %, cukr, voda, portské víno 4,5 %, ocet, šťáva z koncentrátu červené řepy, přírodní barvivo karmin, zahušťovadlo pektiny alginátu sodného
Skladování: Při pokojové teplotě.
Země původu: Belgie
Další informace: Hmotnost 105 g. Bez alergenů.
Energetická hodnota | 851 kJ / 201 kcal |
Tuky | < 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 47 g |
z toho cukry | 47 g |
Bílkoviny | < 0,5 g |
Sůl | 0,11 g |
Hořčice Didden je prémiový belgický výrobek, který je oblíbený pro svou vyváženou chuť a vysokou kvalitu. Značka Didden má dlouhou tradici výroby jemných hořčic a omáček,...
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.