Dárkové balení pravého uheráku Pick, klobás Makoi a MiniPick

Kód: 0949
Značka: Pick Szeged
589 Kč / ks
Skladem
Možnosti doručení

Dárkové balení pravého Uherského salámu PICK a výborných maďarských uzenin.

 

Detailní informace

10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Rychlá doprava ZDARMA
Rychlá doprava ZDARMA
při nákupu od 1500,-

Detailní popis produktu

Obsah balíčku:

1x Uherský salám PICK 400 g
1x Maďarská klobása MAKOI pálivá 200 g
1x PICK STICK pálivá klobáska 60 g
1x PICK STICK lahůdková klobáska 60 g
1x balení

Složení produktů: klikněte na produkt výše pro více informací o produktu 

Skladování: Zboží skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C.

Země původu: Maďarsko

Rozměry krabičky v cm: 8,5 (v), 23,5 (š), 24,5 (d)

Další informace: Bez lepku 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: DÁRKY
Hmotnost: 0.8 kg
Maso: Vepřové
Země původu: Maďarsko
? Lepek: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Pick Szeged je maďarská společnost, která vyrábí různé masné výrobky, zejména originální uherský salám Pick. Společnost byla založena v roce 1869 a sídlí v maďarském Szegedu.


Produkce salámu byla do Maďarska představena Markem Pickem, hlavním řezníkem židovského původu. V roce 1869 se pan Pick usadil a založil továrnu na salám v maďarském Szegedu. Postupně rozvíjel a zlepšoval své podnikání "krok za krokem". Když už vyráběl velké množství salámu, přijal dělníky z Italie a to v roce 1883. Rozsáhlá výroba salámů byla zahájena v roce 1885. Po smrti zakladatele v roce 1892 jeho žena a její bratr převzali vedení firmy. Markův nejstarší syn Jenő vstoupil do podniku v roce 1906. Jenő měl cit pro podnikání a marketing. Mezi dvěma světovými válkami se továrna Pick stala nejvýznamnějším závodem maďarského potravinářského průmyslu a salámy Pick se staly globální značkou. Jenő Pick provozoval závod sám od roku 1934 až do jeho znárodnění.

Zajímavost o salámu Pick

Podle původní receptury byl salám vyroben z oslího masa. Po nějaké době však v Maďarsku nezbylo dost oslů. Z tohoto důvodu bylo nutné najít nové řešení a oslí maso bylo nahrazeno starším prasečím masem, které má podobnou chuť. Více si přečtěte v článku Překvapivá fakta o pravém maďarském uheráku.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.