České klobásy

U českých klobás od PRAVÉ KLOBÁSY masem nešetříme. Určitě to poznáte sami. Na oblíbené Maďarky anebo fermentované klobásy s daňčím, jelením, skopovým nebo hovězím masem jsme použili 162 g masa na 100 g hotového výrobku. 

Jak probíhá výroba? Klobásy se zaudí studeným kouřem z bukového dřeva, následující dva dny probíhá fermentace a potom klobásky zrají a suší se. Výsledkem jsou poctivé a voňavé uzeniny, na kterých si pochutnáte. Přečtěte si článek o českých fermentovaných klobásách na našem blogu.

Nejprodávanější

PravaKlobasa 10 2020 14
Jelení klobása 160 g
Skladem
Kód: 0432/160
 
129 Kč
dančí klobasa
Dančí klobása 160 g
Skladem
Kód: 0431/160
 
129 Kč
PravaKlobasa 10 2020 10
Maďarka - pikantní 160 g
Skladem
Kód: 0436/160
 
119 Kč
Toskánská klobása 2
Toskánská klobása 160 g
Skladem
Kód: 0437/160
 
109 Kč
PravaKlobasa 10 2020 11
Hovězí klobása 160 g
Skladem
Kód: 0433/160
 
129 Kč
2 položek celkem
Degustační balíček 5ti českých klobás
Novinka
709 Kč

Dárkové balení pěti nejprodávanějších klobás. Nevíte kterou klobásu si vybrat? Vyberte si všech pět.

Kód: 0947
PravaKlobasa 10 2020 12
129 Kč

Skopová klobása podle původní receptury „dědy Edy“ jsou tradiční masovou pochoutkou. Originální receptura a postup zpracování dávají klobásám nezapomenutelnou masovou...

Kód: 0434/160
10 let s Vámi
10 let s Vámi
mnoho spokojených zákazníků
Exkluzivní produkty
Exkluzivní produkty
máme i to, co jiní ne
Rychlá doprava ZDARMA
Rychlá doprava ZDARMA
při nákupu od 1500,-
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.