Čatní z karamelizovaných cibulek s balzamikovým octem 114 g
Kód: 0810Související produkty
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Detailní popis produktu
Složení: karamelizované cibulky 39 % (obsahuje řepkový olej), cukr, muškátový cukr, bílý vinný ocet (obsahuje siřičitany), balzamický ocet 7 % z Modeny (obsahuje vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, siřičitany), plátky červené cibulky, koncentrovaná citronová šťáva, tapiokový škrob, olivový olej
Skladování: Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte během 6 týdnů.
Země původu: Velká Británie
Další informace: Hmotnost 114 g. Alergeny: siřičitany. Bez laktózy. Bez lepku.
Energetická hodnota | 983 kJ / 232 kcal |
Tuky | < 1,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 53 g |
z toho cukry | 51,6 g |
Bílkoviny | 0,6 g |
Sůl | 0,1 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.114 kg |
Země původu: | Velká Británie |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |
Položka byla vyprodána… |
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv,...
Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.