Čatní z fíků a jablek 114 g
Kód: 0811Související produkty
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a...
Paprikový krém je lahodná a aromatická pochoutka, která se vynikajícím způsobem hodí k různým pokrmům. Tento krém je vyroben z kvalitních paprik, které jsou pečlivě vybrány a...
Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, v studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Detailní popis produktu
Složení: cukr, jablka Bramley 20 %, sušené fíky 10 %, koncentrovaná citronová šťáva, želírující látka: pektin
Skladování: Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte během 6 týdnů.
Země původu: Velká Británie
Další informace: Hmotnost 114 g. Bez laktózy. Bez lepku.
Energetická hodnota | 1173 kJ / 276 kcal |
Tuky | < 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 67,2 g |
z toho cukry | 65,3 g |
Bílkoviny | 0,6 g |
Sůl | 0,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.114 kg |
Země původu: | Velká Británie |
? Lepek: | Ne |
Laktóza: | Ne |
Položka byla vyprodána… |
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Papriková pasta je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou...
Olivy s černým lanýžem jsou gurmánskou pochoutkou, která spojuje jedinečné chutě dvou výjimečných surovin. Černý lanýž, nazývaný také "černý diamant kuchyně," je vzácná houba s...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou...
Stříbrné cibulky jsou populární především nakládané, kde se jejich jemná sladkost krásně snoubí s kyselým nálevem. Nakládané stříbrné cibulky se často podávají jako příloha k...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.