Býčí klobáska 160 g
Kód: 0101Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso pocházející z EU, býčí maso, sůl, laktóza, dextróza, sacharóza, koření, zrání fermenty, potravinářský konzervant dusičnan draselný, přírodní vepřová střeva
Skladování: Klobásu skladujte na suchém místě při teplotě do 15 °C.
Země původu: Francie
Další informace: Střívko, ve kterém je obalena klobása, můžete sníst, ale je lepší jej odstranit. A to především, když klobásku servírujete dětem. Klobásy pocházejí z fermentace kyseliny mléčné (typické pro sušené klobásy). Alergeny: laktóza (mléčný derivát). Váha je závislá na jednotlivém typu klobásky a jejím vysušení. V průměru se hmotnost klobásek pohybuje kolem 160 g. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 133 g vepřového a 26,5 g býčího masa.
Energetická hodnota | 2051 kJ / 494 kcal |
Tuky | 41,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16,6 g |
Sacharidy | 4,4 g |
z toho cukry | 1,33 g |
Bílkoviny | 25,5 g |
Sůl | 4,95 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Francouzské klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Maso: | Vepřové, Hovězí |
Země původu: | Francie |
? Lepek: | Ne |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Vznik tohoto francouzského řeznictví datujeme k roku 1936 pradědečkem Nicolasem Montserret. Od počátku vzniku společnosti se vyrábí a prodává v přátelském a veselém duchu. Řeznictví vyrábí více než 40 různých výrobků od klobás, šunek a klobás :). Tradice a know-how byly předávány po 4 generace, což těmto produktům dává jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Zde si zákazník může pochutnat na netradičních chutích, například sušené klobásy jsou i s ovocem: borůvky, fíky, s ořechy, s různými druhy sýru či s různými masy. Kachna, jelen, králík, býk a to není vše.